Over mij

Een blokfluitdocent met bijna 40 jaar ervaring in het lesgeven aan kinderen en volwassenen van alle niveaus, verbonden aan Kunstencentrum Nieuwe Vaart (Breukelen, Maarssen, Vleuten / De Meern).

Ik heb blokfluit gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium bij Leo Meilink en Reine-Marie Verhagen en panfluit bij Louis Lasance, Jan Kuyt en Damian Luca.

20 Jaar geleden ben ik overgestapt op lesgeven volgens de Suzuki-methode. Mijn Suzuki-opleiding volgde ik bij Kathy White in Amerika en Nancy Daly in Engeland. Vorig jaar ben ik door de European Suzuki Association benoemd tot Suzuki Teacher Trainer voor blokfluit, de tweede in Europa.

Ik geef nu uitsluitend Suzuki-blokfluitles aan kinderen van 3 tot 8 jaar en teacher training aan blokfluitdocenten van alle leeftijden die zich in de Suzuki-methode willen bekwamen.

Nieuwe datum Suzuki Workshop: 23-25 april 2021 - Jaap Delver Suzuki-Blokfluitonderwijs

Nieuwe datum Suzuki Workshop: 23-25 april 2021

27 mei 2020 - Vanwege de coronacrisis is onderstaande workshop uitgesteld – nieuwe datum: 23-25 april 2021 We zijn zeer verheugd en trots te kunnen aankondigen dat er van vrijdag... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.